Italian Trulli Telefon
Italian Trulli Facebook
Italian Trulli Youtube
Italian Trulli İnstagram

12 ARALIK 14 G. UMRE PROG
Tur Kodu:
Gidiş Ankara - Medine
Gidiş Cidde - Ankara
Gidiş 12 Aralık / 26 Aralık
Gidiş 13 Gece - 14 Gün
Gidiş Yürüme mesafesi oteller
Gidiş Fecrül Bedia

Ankara Medine Mekke Cİdde Ankara
2'Lik Oda Kişi Başı: 1.450 $
3'Lik Oda Kişi Başı: 1.400 $
4'Lik Oda Kişi Başı: 1.350 $
1.350 $

PROGRAMLARIMIZA DAHİL OLAN HİZMETLER

  • Umre Vizesi, Seyahat Sigortası, Diyanet İşleri Başkanlığı Umre Kartı
  • Belirtilen hava Yolları ile ekonomik sınıf gidiş- Dönüş uçak bileti. Uçuşlarımız tarifeli veya ekstra uçak seferleri ile yapılabilir.
  • Belirtilen otellerde belirtilen tarih arası konaklama.
  • Tabldot usulü sabah kahvaltısı, öğlen ve akşam yemeği
  • Konaklama anlaşması 5 yıldızlı oteller ise yemekler açık büfe olacaktır.
  • Klimalı otobüslerle Havalimanı- otel, Mekke-Medine/Medine-Mekke arası ve Otel Havalimanı ulaşımı.
  • Klimalı otobüslerle Mekke ziyaretleri (Sevr dağı, Arafat, Müzdelife, Mine, Nur dağı)
  • Klimalı otobüslerle Medine Ziyareti (Uhud, Kıbleteyn,Hendek,Kuba)
  • Klimalı otobüslerle Mekke-i Mükerreme’de Tenim Umresi, Hudeybiye Umresi, C,rane Umresi için transfer
  • Çanta, rehber kitap ve dönüşte 5 litre zemzem.
  • Otellerde, ibadetlerde ve tüm transferlerde Güleryüz, bilgi ve tecrübenin farkını hissedeceğiniz Rahmet Turizm rehberlik hizmeti.

Ödeme ve İptal Şartları

  • Kayıt esnasında ödemenin %50 si kalan bakiye gitmeden 10 gün önce yapılacaktır.
  • Vize sistemine girildikten sonra yapılan iptallerde vize bedeli , uçak bileti alındıktan sonra yapılan iptallerde ise ilave olarak ilgili havayolunun uyguladığı cezai müeyyede uygulanır.
  • Yolcu gittikten sonra herhangi bir sebeple erken dönmek isteyen umrecilerimize (otel, uçak, vize ve diğer hizmetler için ödemeler önceden yapıldığından) herhangi bir ücret iadesi yapılmaz.
  • Yolcu gittikten sonra erken veya geç dönmek isterse buna kullanılan havayolunun uçaklarının müsaitlik durumuna göre ve kurallarına göre cevap verilir. Olabilecek ücret farkı yolcuya aittir.



NOTLAR

  • ​​​​​​​​​​​​​0-11 yaş arası çocuklarda , uçak bileti ve vize masrafı talep edilir.
  • 11 Yaşını bitirmiş çocuklar yetişkin sınıfına girmektedir.
  • Yurt Dışı Çıkış Harcı Ücretlerimize Dahil Değ(150tl)
  • Programı satın alan misafir kuralları kabul etmiş sayılı
  • Uçaklarda genellikle kişi başı 20 ya da 30 kg bagaj hakkınız vardır bunu rehber hocanızdan mutlaka öğrenin. Fazla kilolardan firmamız sorumlu değildir.
  • Uçaklara verilen yüklerin gelmemesi ya da kaybolması durumunda firmamız sorumlu tutulmaz sorumlu ilgili hava yollarıdır.
  • Gidiş ve dönüşlerde uçakların hava muhalefeti veya benzeri durumlarda yapmış oldukları rötarlardan tamamen hava yolu sorumludur. Şirketimiz gerekli ilgiyi gösterecektir.
  • Diyanet İşleri Başkanlığımız umre boyunca umrecilerimize ücretsiz sağlık hizmeti vermektedir. Başkanlığımızın yetişemediği hastalık olduğunda Suudi Arabistan hastaneleri umrecilerimize ücretsiz hizmet vermektedir. Ancak bu hastanelere ulaşım ücreti misafirlerimize aittir.
  • Özel hastane ve poliklinik hizmetleri ücretlidir. Misafirlerimiz tarafından ödenecektir.
  • Cidde ve Taif programları yapılırsa, katılmak isteyen misafirlerimiz için kişi başı 50 riyal yol ve yemek ücreti vardır. yolcularımıza aittir

ÖRNEK UMRE PROGRAMIMIZ

Havalimanı dış hatlar gidiş terminalinde buluşma uçuş işlemlerinin tamamlanması ardından FLY NAS havayolları ile Medine-i Münevvere ye uçuş. 3 saatlik uçuşun ardından Medine havalimanına iniş. Medine-i Münevvere ye hareket ve otele yerleşme. Ardından  Peygamber Efendimiz S.A.V’in Kabri Şerifini ziyaret selamlama vakit namazlarını kılma.

  1. GÜN sabah namazı sonrası cennet ül mualla kabristanlığını ziyaret. Kahvaltıyı otelimizde alacağız. Randevu alındığı taktirde Ravza ziyaretleri yapılabilir grup hocamız tarafından bilgilendirme yapılacaktır.
  2. GÜN sabah namazından sonra yakın mescitler ziyareti Hz. Ebubekir mescidi, Osmanlı Tren istasyonu ziyareti öğle namazını mescid-i nebevide kıldıktan sonra otobüsümüzle Uhut, Kıbleteyn , 7 Mescitler ve Kuba mescidi ziyareti.
  3. GÜN Peygamber efendimizle vedalaşma, son selamlama ve dua. Mekke-i Mükerreme’ye hareket 6 saatlik Mekke-i mükerreme yolculuğu ve varış

 

 

MEKKE-İ MÜKERREME PROGRAMI

  1. GÜN Otele yerleşim - Umrenin yapılışı. Grubumuzla birlikte rehber hocamız eşliğinde toplu olarak Kabe ye gidilip umre yaptıracak. Hocamız kabeyi anlatacak ve grubumuzla dualar edecek. Yemekler ve geceleme otelimizde.
  2. GÜN Sabah Kahvaltı otelimizde. Ardında toplu olarak kabeye gidilecek. Tavaf dua ve Kabe ve Mescid-i Haremin tanıtılması. Yatsı namazından sonra toplu tavaf ve dua.
  3. GÜN 07:00 Otelden İhramlı Mekke ziyaretleri Sevr dağı, Arafat vadisi, Müzdelife, Mina, Nur Dağı hac güzargahı tanıtılarak gezdirilecek ve ziyaretlerden sonra topluca hocamızla birlikte Umre yapılacak. Vakit namazları Kabe kılınacak ve hocamızla ya da ferdi tavaflar yapılacak. Yatsı namazından sonra toplu tavaf ve dua

8.GÜN Sabah namazı sonrası Peygamber efendimizin evinin önünde buluşma ve yakın çevre ziyaretleri. Cin mescidi, Mescidi Sancak, Mescidi Raya, Hz. Hatice annemizi Cennet ül mualla kabristanlığında ziyaret Yine Hz. Hatice annemizin evinin bulunduğu yer, Ebu talib mah. …vs hocamız anlatarak gezdirecektir. Vakit namazları Kabe de kılınacak ve hocamızla ya da ferdi tavaflar yapılacak.ayrıca yatsı namazından sonra toplu tavaf ve dua yapılacaktır.

  1. GÜN 07:00 Otelde buluşma sonra Medineli Ensarın ilk iman ve biat ettiği AKABE vadisi ve mescidi ziyaret edilecek. Ayrıca hacda şeytan taşlanan yerler tanıtılarak gezdirilecektir. Vakit namazları Kabe de kılınacak ve hocamızla ya da ferdi tavaflar yapılacak. Yatsı Namazından sonra toplu tavaf ve dua yapılacaktır.
  2. GÜN 07:00 Cirane Umresi için ihramlı olarak Otel Lobisinde buluşma. Yaklaşık 35 km olan Cirane de Peygamberimiz sav Huneyn savaşının ganimetlerini dağıtmış ve buradan umre yapmıştır. Hocamızla topluca umre yapılacaktır. Vakit namazları Kabe de kılınacak ve hocamızla ya da ferdi tavaflar yapılacak. Yatsı Namazından sonra toplu tavaf ve dua yapılacaktır.
  3. GÜN Sabah namazı Kabede. İkindiye kadar serbest. İsteyen hocamızla tavaf yapabilir. İkindi Namazından sonra Kabe de Altınoluk Karşısında buluşup Sümeyye annemizin kabri ziyaret edilecektir. Vakit namazları Kabe de kılınacak ve hocamızla ya da ferdi tavaflar yapılacak. Yatsı Namazından sonra toplu tavaf ve dua yapılacaktır.
  4. GÜN CUMA Serbest ibadet Zamanı - CUMA NAMAZI, vakit namazları  Kabe de kılınacak ve hocamızla ya da ferdi tavaflar yapılacak. Yatsı Namazından sonra toplu tavaf ve dua yapılacak.
  5. GÜN 07:00 HUDEYBİYE Umresi için ihramlı olarak Otel Lobisinde buluşulup, Hudeybiye ye gidilecek, Umrenin yapılışı Hudeybiye Peygamberimizin Mekkelilerle anlaşma yaptığı yer. 5 vakit namaz Kabe de kılınacak ve hocamızla ya da ferdi tavaflar yapılacak. Yatsı Namazından sonra toplu tavaf ve dua
  6. GÜN 07:00 Otel Lobisinde buluşma Peygamberimize ilk vahyin geldiği NUR DAĞINA çıkış. Nur dağına önceden gidilip ziyaret edildiği için bu defa sadece çıkmak isteyenler gideceğinden yol ücreti 10 riyal dağa çıkacaklara aittir. Kabede Vakit namazları kılınacak ve hocamızla ya da ferdi tavaflar yapılacak. Yatsı namazından sonra toplu tavaf ve dua yapılacaktır.ve hocamızla ya da ferdi tavaflar yapılacak
  7. GÜN : Kabe-i şerif ile vedlaşma dönüş yolculuğu.

Tur programımız elimizde olmayan sebeplerden dolayı seyahat akışına göre program içeriği aynı kalmak şartı ile değişebilir, Anlayışınız için teşekkür ederiz.

 

  • İsim
  • Tel
  • Mail